ni1euro.org

La campanya Ni un euro per a la repressió neix per exercir el dret a la desobediència civil amb l’objecció de consciència a la despesa repressiva de l’Estat Espanyol: la monarquia, la cúpula judicial i les forces policials

En el manifest expliquen:

" És en aquest marc que les accions disruptives, que creen paradoxes, tenen el seu paper fonamental. Es tracta de crear dilemes, atzucacs, on faci el que faci l’adversari, sempre hi surti perdent. És en aquest nou marc de la lluita noviolenta d’aprendre a no cooperar, a desobeir, on ubiquem la campanya ni un euro per a la repressió.

Volem assajar la capacitat personal i col·lectiva que tenim per començar a afeblir el pilar fiscal, assumint-ne les conseqüències, ni que sigui començant per una petita quantitat de 5€ (amb la qual estem mantenint la monarquia i la cúpula judicial!).

Quan molta gent fem aquest petit gest, estarem fent un gran acte col·lectiu: estarem advertint que tenim la capacitat de provocar una desconnexió fiscal total com a eina clau en el moment de fer efectiva la república, si a més, en aquell moment, ho ingressem a una hisenda catalana sobirana."

Pots trobar tota la informació a la seva web: https://ni1euro.org/

Uneix-te a la campanya de change.org: https://www.change.org/p/repressi%C3%B3-no-amb-els-meus-impostos

https://lluitanoviolenta.cat/sites/noviolencia/files/mp4/ni1euro.mp4

``

 

SIGNA EL MANIFEST:

`change.org`