Qui som

 

PROMOVEM LA LLUITA NOVIOLENTA

Som gent diversa que promovem la lluita noviolenta i afavorim la capacitació d'aquesta lluita a Catalunya, seguint les passes de referents com Gandhi, Luther King, Sharp i Xirinacs.

Som col·lectius formats per persones implicades en lluites noviolentes catalanes com l’objecció de consciència, el suport a Xirinacs, la Marxa de la Llibertat, l’amnistia, la insubmissió, la Crida, el 0,7%, contra la guerra, la PAH,  Aigua és vida, el 15M, l’ANC, Òmnium, els CDRs, En Peu de Pau, Fam de Llibertat o Prou Ostatges.

 

> La noviolència és la nostra força

La noviolència és la nostra força, una força més efectiva que la violència i que la passivitat. Des de fa anys hem anat incorporant els elements clau de l’actitud, l’estratègia i les accions noviolentes practicades arreu del món.

L’1 i el 3 d’octubre molta gent ens vàrem posar a prova i responguérem, com sempre, amb coratge i dignitat. Si molta de la resistència noviolenta ha estat espontània i intuïtiva, què no serem capaços de fer amb més formació i organització per a l’acció!

 

"La noviolència consisteix en la bona voluntat de no voler xocar, d’acceptar el contrari, de situar el propi interès en el context que l’envolta, i en l’aguda intel·ligència per convertir les reaccions en retroaccions. Conjuntar forces oposades per fer-les complementàries."

Lluís Ma. Xirinacs

 

INFORMEM, FORMEM I ACOMPANYEM

Per tot això, oferim informació, formació i acompanyament, amb uns equips capacitats i acreditats que estan en auto-formació permanent.

 

Contacteu-nos!

info@lluitanoviolenta.cat

 

Seguiu-nos a les xarxes:

 

El secret d'una eficaç resistència noviolenta

Jamila Raqib