Manual de desobediència civil. Audiosèrie en 80 dies.

Dates: 
diumenge, 1 desembre, 2019 - 0:00
Descripció: 

El 2019 arribà a Catalunya la primera audiosèrie de llibre per subscripció, un projecte creatiu de l'Aixeta que combina actualitat, tecnologia, moviments socials i cultura.

https://som.aixeta.cat/ca/posts/proleg-manual-de-desobediencia-civil

Amb 80 lliuraments, es distribuí a través de la plataforma un episodi del Manual de desobediència civil (Ed. Saldonar) en format àudio.

L'octubre de 2022 surt editat per Icària en castellà.

El llibre Manual de desobediència civil, que Edicions Saldonar publicà en paper i ebook al setembre, és la traducció de l’obra nord-americana de referència arreu del món: This Is an Uprising, dels nordamericans Mark Engler i Paul Engler. “El 2016 vaig descobrir el llibre en anglès, quan va sortir, i en vaig començar a ressaltar diversos paràgrafs. L’actualitat fa anys que és la que és, l’activisme no ha deixat de créixer i vaig pensar que realment era important que existís en català, perquè es fan moltes coses però molt sovint falta la part estratègica perquè tot plegat funcioni. I aquí és on el llibre és clau”, destaca Liz Castro, qui va suggerir la traducció de l’anglès i publicació a Edicions Saldonar. 

Lloc: 
Curs en línia disponible a l'Aixeta des de 2019